Hyalase behandling:

Sikker fjernelse af hyaluronsyre-baserede fillers

Hvad er Hyalase?

Hyalase er en avanceret og effektiv løsning til at opløse hyaluronsyre-baserede fillers, der anvendes i kosmetiske behandlinger. Denne behandling er ideel til at håndtere forskellige komplikationer, herunder uønskede resultater, overkorrektion eller allergiske reaktioner fra fillers. Hyalase indeholder hyaluronidase, et effektivt enzym der hurtigt og sikkert nedbryder hyaluronsyre.

Forundersøgelse: Tilpasning af Behandlingen

Ved forundersøgelsen vurderer vi det område, hvor filleren er blevet anvendt, og identificere årsagerne til, at en Hyalase-behandling er nødvendig. Vi gennemgår dine tidligere filler-behandlinger og opretter en detaljeret patientjournal for at sikre en skræddersyet og sikker behandling.

Forberedelse til hyalase behandling

Forberedelsen til Hyalase behandlingen er enkel. Vi anbefaler, at du holder det påvirkede område rent og undgår anvendelse af makeup eller andre produkter før din behandling.

Hyalase Behandlingsforløbet: Hurtig og Effektiv

Hyalase behandlingen tilbyder en hurtig løsning til at tackle komplikationer fra filler-brug. Denne behandlingsmetode er både hurtig og effektiv, og hjælper med at løse problemer relateret til brugen af fillers.

Efter behandlingen begynder hyaluronsyre-baserede fillers at opløse inden for få timer til dage. Det er almindeligt at opleve midlertidige bivirkninger som rødme eller hævelse i det behandlede område.

Opfølgning Efter Hyalase Behandling

Vi lægger stor vægt på opfølgningen efter din Hyalase behandling. En opfølgende konsultation hjælper os med at vurdere effektiviteten af behandlingen og sikre, at din helingsproces forløber som forventet. Vi står klar til at håndtere eventuelle uventede reaktioner effektivt.

[hfe_template id='469']
[wpr-template id="23125"]
[wpr-template id="23126"]

Klar til forandring?

Start med en uforpligtende forundersøgelse

[wpr-template id="22266"]